

SCHOOL 7 REMOTE SCHEDULE FOR STUDENTS & FAMILIES

Time	Activity
8:25 -8:45	Non-Instructional Time: Students sign on to begin remote learning
20 min.	
8:45 -9:00	Instruction Begins - Morning Meeting
15 min.	
9:00 -9:15	Shared Reading (Big Book Reading)
15 min.	
9:15 -9:25	Creative Arts
10 min.	
9:25 -9:35	Music and Movement Gross Motor
10 min.	
9:35 -9:45	Read Aloud with props
10 min.	Large Group Instruction ends at 9:45 Students Log off
9:45 -10:00	Student Snack on their own
15 min.	
10:30 -11:15	Individual Child Meeting Refer to your scheduled time
45 min.	Mathematics, Literacy, Read Aloud
11:15 -12:00	Individual Child Meeting Refer to your scheduled time
45 min.	Mathematics, Literacy, Read Aloud
12:00 -12:45	Individual Child Meeting Refer to your scheduled time
45 min.	Mathematics, Literacy, Read Aloud
2:15 -3:00	Teachers available to meet with students who missed morning sessions must be
45 min.	arranged with teachers ahead of time.
3:05 PM	Sign-out for all staff
Students with	Special education programs and related services will be provided during the day for
Disabilities	students with disabilities, in accordance with Individualized Education Programs (IEPs)
	to the maximum extent possible.